Nyheter

22/9
2020
Final för Veckans bana
›› av TTE / Mattias
Namn:
Rubrik:
Text:
Antispam:
›› 24/9 av Katarina
Jag har verkligen uppskattat veckans bana. För att "hinna" träna behövs lite udda tider. Igår blev det lunchpass vid Hoppet.

Denna vecka är det Final för Veckans Bana säsongen 2020. Tag chansen att springa en förlängd medeldistans på Hoppet antingen på torsdag kväll eller vid eget valt tillfälle under veckan. Ladda även gärna upp din rutt på Livelox efter att du sprungit.

Banan är denna vecka strängad och uthängd av Hagbert och Ann-Mari och vi säger Tack till dessa två såväl som samtliga övriga arrangörer under året!
Veckans bana har inneburit möjlighet att springa en orienteringsbana vid valfritt tillfälle under veckan, från v.13 till v.39, och det är tack vare alla er som har ställt upp och hjälpt till med att arrangera. Förutom klubbmedlemmar har många andra orienterare såsom ej klubbanslutna motionärer, folk på besök i stan, löpare från andra klubbar inom zonen mm deltagit. Minst en norrman har sprungit (och hittat tillbaka igen, det har bekräftats). 

Till nästa säsong hoppas vi på ett mer normalt utbud av tävlings- och motionsarrangemang, vilket möjligen innebär att Veckans bana då utgår, men vi får se då hur det blir. 

Inga nyheter kunde hittas i:
januari 2021

Aktuellt

Samarbetspartners

Senaste från SOFT

Felaktigt RSS-flöde
Länk till Svensk Orientering››

Logga in på intranätet


Kontakt

Info ›› info@vaxjook.se

Web ›› web@vaxjook.se